Presentació de la Missió del Projecte                    

Xarxa Psicopedagogia Sistèmica

L´objectiu


 

 

Crear espais amb bases sòlides per conviure en família, crèixer plegats i tenir èxit

 

en la formació i projectes de vida, aprenenent des de Ser, a Comunicar-nos, per crear contextos i intercanvis harmònics, saludables i molt sostenibles!

Amb més de 18 anys d´experiència com a reeducadores i mediadores, amb famílies!

On?


 Al lloc on es produeix la intervenció de la millora i la solució dels sistemes laborals, socials, escolars, sistemes familiars i  sistema orgànic del cos físic, de les persones.


 • Temes cos i depressió, estrés, dèficit del son, reeducació de la conducta alimentària bulímica, anorèxica, excés de pes, excés de pors, pors nocturnes amb i sense enuresi i encopresi, dolors i pèrdues.

  • Emocions i convivència en parella, pares i fills, entre la família i els amics, la identitat personal i amb un mateix.

 

 

                                          

Temes on la resilència emocional... guanya el preu que cal pagar per una solució pacífica. Amb una base d´una bona comunicació i pautes.

Mediació:                                                                                                                   
 • Plans parentals per separacions i divorcis de mútuo acord en mediació

 

 • Mediació preventiva per parelles per evitar ruptures i separacions (sobretot en cas de nens i nenes menors

 

 • Temes d´herència i benestar social (tramitació de beques i subvencions a nivell autonòmic)

 

 • Educació Infància i família

 

 • Educació: Retest de test Wisc i Harris

 

 • Coordinació amb Neurologia de l´Hospital Sant Pau (metodologia sistèmica) i Mútues

 

 • Salut i esport. Altes capacitats i intel.ligències múltiples (test i anàlisi d´equanimitat sistèmica per equilibrar les diferents habilitats que pertanyen a cada intel.ligència, segons el cas)

 

 • Reeducació dels hàbits en dieta infantil

 

 • Reeducació dels hàbits en conducta lúdica excesiva
 • Videojocs no aptes per la salut (llista de pautes pedagògiques entorn a aquest tema)

 

 

 Temes Escola i aprenentatge,

 

 • De baix rendiment o fracàs escolar i desadaptació educativa o familiar a creixement en família i vincles personals forts i sans.

 

 • Dèficit de Atenció, hiperactividat, dislèxies, transtorns de lateralidad,

 

adaptacions curriculars i altres transtorns relatius al comportament,

 

que influexien en l´ adaptació escolar i la família o que tenen a veure

 

amb separacions, adopcions, agressivitat a l ́aula, problemes relacionals,

 

bullyng i transgressió de límits, entre d ́altres.

 

Temes Professionals i projectes socials

 
Sobre situacions personals, dins la societat, àmbit laboral, amics, germans...socis. Etc. Disseny i escaneig de projectes per encàrreg. Calibratge de sostenibilitat i equilibri intern entre els elements que configuren un projecte. "La visió d´un mentor amb èxit" de la Xarxa, és la veu de l´experiència en aquest cas.

Mitjançant l´experiència


Conferència "La Mediación sin empujar el río"  a càrreg de Maika O. De La Cruz-Puiggròs. Universitat de Dret UCA (Argentina). Espai de Mediació amb la presentació del Dr. Guevara i el Dr. Sutter (amdós professors de Mediació i de Dret, respectivament, a la Universitat UCA ).

Argentina, abril 2015

Finalitat i missió del bloc


             MOTIVACIÓ DEL PROJECTE i GESTIÓ DEL BLOC www.xarxapsicopedagogiasistemica.cat

Amb la finalitat de: Contribuir en l´ajut per la millora i la bona solució

Gestió del Blog,

Maika O. De la Cruz-Puiggròs

Historiadora de l´Art i Mestra d´Audició i LLenguatge en Pedagogia Terapèutica, col.legiada número 36.947, a l´actualitat amb experiència al Departament d´Ensenyament a Primària i educació Infantil. Formada en Pedagogia Sistèmica i Màster en Teràpia Breu Estratègica (amb el Dr. Giorgio Nardone - deixeble de Paul Watzlawicz a Palo Alto -)

Mediadora a Dret Privat de Catalunya i especialista en Psicopedagogia Sistèmica i suport educatiu al seu Centre EL SoL Blau (Des de 1999) i la seva difusió a la Xarxa Psicopedagogia Sistèmica a Barcelona.

Terapeuta Gestalt i Constel.ladora Familiar, membre de l´ AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt). Instructora -Trainer- en Coaching i PNL amb l´enfoc de Bert Hellinger, formada amb Vicenç Olivé.

Cooperació i experiència curricular de Maika O. De La Cruz-P.

D´esquerra a dreta, Cora Besser- d´orígen alemany, creadora i escriptora de diferents llibres sobre la tècnica Wingwave, Psicòloga especialista en Programació Neurolingüística-, Angélica Olvera (Autora de diferents llibres i directora de la Universitat Emilio cárdenas, creadora de la Pedagogia Sistèmica Mèxic) i Mercè Traveset (Psicopedagoga i Psicòloga especialista en sistèmica, autora de diferents llibres i co-Introductora de la Pedagogia Sistèmica a Europa - Catalunya-, junt amb Carles Parellada), en cooperació conjunta amb Maika O. De la Cruz-Puiggròs

Maika O. De la Cruz-Puiggròs, en cooperació amb l´Institut Gestalt a les formacions de Pedagogia Sistèmica amb Angélica Olvera (2013-2015), com assistent de Cora Besser Siegmund (2013) i al Centre Privat Batecs-Mercè Traveset, com a Terapeuta i Constel.ladora Familiar (2013-2015)

El lloc de Consulta i hores concertades

Consultar a cada professional, el vostre tema i possibles solucions que ell/ella us pugui donar segons el seu enfoc personal,

Tel. i wsp- 619 14 89 64

Blog de recursos i projectes

per Mestres, Professors i Educadors (tots i totes)    

www.xarxapsicopedagogiasistemica.cat

 

Molins de Rei i Baix LLobregat